Eenbrief.nl

Gedachte wordt brief

Werkwijze

Stuur jouw gedachte/idee/opzet als Word-document. Je krijgt per e-mail de geschreven of nagekeken tekst toegestuurd.

Wanneer het gaat om het nakijken van een brief dan maak ik binnen Word gebruik van de opties "wijzigingen bijhouden" en "opmerkingen". Op deze manier kan ik de tekst aanpassen terwijl de oorspronkelijke tekst voor jou zichtbaar blijft. Je kunt zelf bepalen om deze verbetering door te voeren. Dit kan door middel van de functies "accepteren" of "negeren".

Korte teksten zijn over het algemeen binnen twee werkdagen geschreven of geredigeerd. Als er tijdsdruk achter zit kan ik ervoor zorgen dat jouw tekst eerder klaar is.

Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Tarief

Voor de meest gevraagde diensten reken ik de navolgende tarieven:

- Een brief opstellen aan de hand van jouw idee kost € 30,00 per pagina.
- Een door jou geschreven brief nakijken kost € 15,00 per pagina.
- Overige prijzen op aanvraag.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Indien gewenst kan ik vooraf een indicatie geven van de kosten. Als ik genoeg informatie heb over jouw gedachte, dan kan ik een totaalprijs geven.

BTW-nummer NL167187648B01

 

Voorbeelden

LinksWat anderen zeggen...

  • Frederiek van Waes, grafisch vormgever: "Een klant van mij kwam voor de zoveelste keer haar afspraken niet na, ik was daar boos over en wilde een brief sturen, maar wist niet wat ik daar dan precies in moest schrijven, ook was ik geneigd om heel persoonlijk/emotioneel te worden. Maarten heeft mijn verhaal aangehoord, de feiten op een rij gezet en een brief geschreven waarin duidelijke consequenties stonden zonder verwijtend te worden. De klant reageerde binnen een dag nadat ze de brief hadden ontvangen en bood excuses aan!

  • Ricardo Stam, sollicitant: "Ik had een idee voor een brief maar kon dat niet vertalen naar papier. Maarten heeft voor mij mijn gedachten op papier gezet. De brief was origineel, zakelijk, kort en bondig. Ik heb de baan uiteindelijk nog gekregen ook!"

  • Ronald van Lunteren, ondernemer: "Ik ben liever aan het werk dan aan het ingewikkelde brieven te schrijven. Als ik een brief zo en zo wil hebben, regelt Maarten dat voor mij."

  • Kees Fleur, buurtbewoner: "Ik wilde een WOZ bezwaarschrift indienen maar wist niet goed hoe ik de brief moest indelen. Maarten heeft de brief zo herschreven dat het een vlot en leesbaar verhaal werd. Ook keek hij naar de taal en het woordgebruik."